Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Redhawks kraftpaket förlänger: ”Stolt att stanna”

Lars Bryggman stannar kvar i Malmö Redhawks ytterligare tre säsonger. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt.
– Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, säger Lars Bryggman i ett pressmeddelande.

Lars Bryggman.Bild: ANDREAS SANDSTRÖM
Norrlänningen Lars Bryggman kom till Malmö Redhawks från Pantern säsongen 2016/17. Först på lån och sedan blev det kontrakt med Malmös SHL-klubb.
Nu är det klart att han stannar till och med säsongen 2022/23.
– Han har utvecklats enormt under den tid som han varit i vår organisation och det är vi självklart stolta över. Han är en ledande spelare i laget och i ligan. Vi tror dessutom att han kan bli ännu bättre och det känns naturligtvis väldigt bra att signa upp en av våra nyckelspelare på ytterligare tre års tid, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.
Bryggman har under stora delar av sin tid i Malmö bildat radarpar med den nuvarande kaptenen Fredrik Händemark. Som tredje länk i en av Redhawks förstauppställning har allt som oftast den lille kvicke dansken Frederik Storm varit.
193 centimeter långe och 96 kilo tunge Bryggman är kraftfull i sitt spel och hans roll är oftast att bana väg för kedjekompisarna. Första säsongen blev det 13 poäng på 29 matcher. Toppnoteringen är 21 poäng på 48 matcher säsongen 2017/18.
Hittills har Lars Bryggman spelat 171 matcher i Malmö Redhawks.
– Jag är väldigt glad och stolt över att stanna i klubben ytterligare tre år. Det har hela tiden varit ömsesidigt, Patrik och den sportsliga ledningen har varit tydliga med att de önskat behålla mig och för min egen del har det varit prio ett hela tiden. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg och bli ett lag som utmanar i toppen varje år, något vi ska göra tillsammans med fansen, säger Lars Bryggman.

Bryggmans poäng i Malmö Redhawks

SäsongMatcherMålAssistPoäng
16/17295813
17/184871421
18/19307613
19/20234913
Källa: Eliteprospects.
Läs också Malmös powerforward: ”Finns ett ömsesidigt intresse”
Gå till toppen