Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Succétränaren lämnar LB07 efter seriesegern

Tränaren Tommy Ringblom lyfte upp LB07 från division 4 till division 2. Men efter senaste seriesegern väljer han att lämna klubben.

LB07:s tränare Tommy Ringblom väljer att lämna sitt uppdrag.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Klubben hade förhoppningar att Tommy Ringblom skulle fortsätta sin sejour i klubben efter höstens serieseger och avancemang till division 2.
– Planen har varit att Tommy skulle fortsätta leda vårt herrlag över säsongen 2020 och 2021. I förra veckan kom det till vår kännedom att Tommy vill pröva sina kunskaper på annat håll och letade en ny utmaning efter sju år i ledarstaben, säger klubbchefen David Wernersson till klubbens hemsida.
Istället kom väljer Tommy Ringblom att söka nya utmaningar som ledare.
– Jag är väldigt tacksam och ödmjuk för allt jag har fått uppleva under mina år i LB07. Jag kom för sju år sedan, helt utan erfarenhet av a-lagsfotboll och lämnar med två seriesegrar och fyra förluster på tre år.
Gå till toppen