Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fotografiska slår upp portarna i New York

Fotografiska öppnar snart i byggnaden Church Missions House på Park Avenue South på Manhattan i New York. Pressbild.Bild: Adrian Gaut
Den 14 december öppnar Fotografiska på Manhattan i New York. Inledningsvis kommer fem soloutställningar att visas – varav en av svenska Helene Schmitz.
”Vi känner oss stolta inte bara som grundare utan även som stockholmare och svenska entreprenörer att Fotografiska nu öppnar i New York” säger bröderna Jan och Per Broman, grundare av Fotografiska, i ett pressmeddelande.
Fotografiska, som öppnade i Stockholm 2013, kommer i New York att husera i 1800-talsbyggnaden Church Missions House i området Charity Road.
”Redan från början hade vi en dröm att skapa flera fotografiska museer och mötesplatser ute i världen där Tallinn var först ut i somras”, säger Jan Broman.
Gå till toppen