Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

First Aid Kit: ”Krävs mod att tacka nej”

First Aid Kit är tillbaka efter sjukskrivningen – med större självkännedom än tidigare. Förutom en julkonsert utlovar de ny musik. – Men att släppa en hel skiva skulle kännas som ett för stort åtagande, för vi vet vilken galen cirkus det tenderar att bli, säger Johanna Söderberg.

Systrarna Klara och Johanna Söderberg i First Aid Kit gör tre julkonserter tillsammans med Maja Francis och Amanda Bergman på Södra Teatern i Stockholm. "När vi ses blir det väldigt organiskt, vi älskar att sjunga med varandra", säger Johanna Söderberg. Arkivbild.Bild: Lars Pehrson/SvD/TT
I slutet av maj ställde First Aid Kit in hela sin sommarturné efter att Klara Söderberg gick in i väggen och blev sjukskriven. Nu gör gruppen sin första stora spelning på länge – tillsammans med Maja Francis och Amanda Bergman.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen