Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bil hamnade på sidan efter olycka

Under lördagsnatten skedde en olycka på Stadiongatan, på Bellevuegården i Malmö efter att en bilist kört om en annan. En person fördes till sjukhus med ambulans.

Bild: Patrick Persson
Larmet kom klockan 00.14. En kvinna körde längs gatan när en annan bilist gjorde en omkörning. Kvinnan uppfattade att den omkörande bilen låg för nära och väjde, men körde in i en stolpe eller liknande längs vägen. Bilen hamnade på sidan i samband med olyckan.
Två kvinnor och två barn färdades i bilen, enligt uppgifter från platsen. SOS Alarm uppger att en person fick föras till sjukhus, men skadeläget är oklart. Enligt uppgifter från polisen ska det inte ha handlat om några allvarligare skador.
Åtminstone två enheter från räddningstjänsten samt en ambulans ryckte ut till olyckan. Strax efter klockan 01 var insatsen avslutad på platsen.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen