Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Labourpolitiker slåss om skulden för valfiasko

Brittiska Labour gjorde sitt sämsta val sedan 1935. Jakten på syndabockar pågår för fullt och två av partiets toppnamn tar på sig skulden för valkatastrofen – och önskar se en kvinna som inte bor i London som ny partiledare.

Livet går vidare för brittiska Labour som upplevde sitt största valnederlag sedan 1935 – men morgondagens arbetarparti väntas inte ledas av Jeremy Corbyn och John McDonnell, partiledare respektive ekonomiska talesperson. Arkivbild.Bild: Peter Byrne/AP
Brittiska Labour har påbörjat rannsakningsprocessen efter partiets värsta valresultat sedan 1935 som resulterade i att partiet miste femtio platser i parlamentet. I ett öppet brev till Sunday Mirror ber partiledaren Jeremy Corbyn om ursäkt för Labours tillkortakommanden, särskilt i historiska Labourdistrikt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen