Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Ska vi behöva vänta på bussen i mörker?

Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Den 13 september mejlade jag Skånetrafiken angående att busskuren vid hållplatsen Klågerup Stenminnesvägen inte har någon belysning. Fick svar att det skulle skickas vidare.
Den 21 oktober påminde jag på nytt, men inget svar. Nu är det december och fortfarande är det beckmörkt på morgnar och kvällar. Andra resenärer har också framfört det här till Skånetrafiken men inget händer. Busschaufförerna ber oss hålla mobilen med lyset på så att de inte ska missa oss.
Hur länge måste vi vänta till?
Hilde Larsson Klågerup

Svar:

Stort tack för att du hör av dig till oss. Vi jobbar kontinuerligt för att de väderskydd som finns runt om i Skåne ska vara trygga och trafiksäkra. Det betyder oftast att det ska finnas belysning på plats. Och enligt din beskrivning förstår jag verkligen att ni saknar belysning på Stenminnesvägen i Klågerup.
I det här fallet för Skånetrafiken samtal med Trafikverket för hitta en bra och snabb lösning. I dag kan jag inte lova när vi kan ha belysningen tillbaka, men jag kan lova att vi gör det så fort vi kan.
Stort tack för att du hörde av dig. Det betyder mycket för oss att höra våra kunders synpunkter och vi tar dem alltid med oss vidare när vi utvecklar trafiken – eller väderskydden.
Eva Klingstedt Trafikutvecklare på Skånetrafiken
Gå till toppen