Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Italiensk press: Inget Everton för Zlatan

Följetongen kring Zlatan Ibrahimovics eventuella framtida klubbval fortsätter.
I England rapporteras att anfallaren funderar på Everton – men I Italien kommer motsatta uppgifter.

Zlatan Ibrahimovic i Manchester United i november 2017. Blir den återkomst i Premier League? Uppgifterna går isär.Bild: ARND WIEGMANN
Italienska sajten Tutto Mercato skrev nyligen att Zlatan Ibrahimovic är i samtal med Everton. Svenskens förre tränare i PSG, Carlo Ancelotti, är på väg att ta över den krisande klubben – och en återförening uppges vara aktuell.
Uppgifterna stärks av ansedda brittiska tidningen The Telegraph.
”Om Zlatan fortfarande kan hantera de fysiska kraven av att spela i Premier League återstår att se, men han vill enligt uppgift undersöka möjligheterna till ett avtal med Everton när Ancelotti är på plats”, skriver The Telegraph.
La Gazzetta dello Sport tror dock inte alls på Evertonspåret. Den italienska tidningen uppger att anfallaren väljer mellan Milan eller att lägga skorna på hyllan.
”Att Ancelotti är tillbaka har ökat hoppet hos engelska fans, men de kommer att bli besvikna igen: Zlatan återvänder inte till Premier League”, skriver tidningen enligt Fotbollskanalen.
Zlatan Ibrahimovic väntas meddela om sin framtid först efter julhelgen.
Läs också Vändningen: Zlatan uppges förhandla med Everton
Läs också Klubbarna bekräftar kontakt med Zlatan: ”Vi väntar”
Gå till toppen