Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fest på rest – ingen protest

Gott om mat kvar i kylen efter julbordet? Släng inget. Med en smula fantasi kan även resterna bli riktigt bra festmat att bjuda gäster på.

Pasta à la carbonara med julskinka toppad cheddarost – ett sätt att ta till vara resterna av julen.Bild: TT
Några sill- och korvbitar här, några överblivna grönkålsblad och en tredjedels skinka där. Få saker kan kännas tröttare än resterna efter ett dignande julbord. Och visst kan det vara frestande att bara hiva ut alltihop och börja på ny kula när helgerna är över och man känner sig mätt och däst.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen