Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Då presenteras Zlatan i Milan

Fredag klockan 10. Då presenteras Zlatan Ibrahimovic officiellt som Milanspelare igen.

Zlatan Ibrahimovic har återvänt till Milan där han kommer spela resten av säsongen.
Nu står det också klart att den svenske 38-åringen officiellt kommer presenteras på fredag då klubben planerar att hålla en presskonferens med anledning av anfallarens återkomst.
”AC Milan tillkännager att Zlatan Ibrahimovics presskonferens är schemalagd den 3 januari vid Casa Milan (klubbens högkvarter) klockan 10”, skriver klubben.
Ibrahimovic har fortfarande kvar att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen – något som ska genomföras dagen före presskonferensen, på torsdagen, enligt Serie A-klubben.
Det var i fredags som Milan bekräftade att Zlatan skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren med option på ytterligare ett år.
”Jag återvänder till en klubb som jag respekterar enormt mycket och till en stad som jag älskar”, sade svensken i ett uttalande.
Ibrahimovic spelade i Milan senast mellan 2010 och 2012. Som tidigast kan han debutera den 6 januari då Sampdoria gästar San Siro.
Gå till toppen