Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här är MFF-profilens nya jobb – ska hjälpa Malmöklubben

Den förre MFF-spelaren och tränaren Olof Persson har gjort klart med ett nytt tränarjobb. På nyårsafton presenterades han som ny assisterande tränare för LB07:s herrlag.

Olof Persson med över 350 MFF-matcher och flera år av tränarerfarenhet på meritlistan tar plats bredvid John Wall i LB07:s tränarstab.Bild: Bengt Arvidson
Olof Persson avslutade sitt senaste tränaruppdrag 2018. Då hade han varit assisterande tränare i Malmö FF i fem år. I division 2-laget LB07 kommer han att ha samma jobbtitel och arbeta bredvid lagets nya huvudtränare John Wall.
I ett uttalande på LB07:s sajt säger klubbchefen David Wernersson så här om rekryteringen:
”Det känns väldigt bra att kunna knyta Olof till oss på ett flerårigt avtal. Vi tummar inte på vår plan och vision utan vill knyta till oss hög kompetens som kan ge de bästa förutsättningar för föreningen i stort, spelarna och våra ungdomar över tid.”
Själv säger Olof Persson så här till klubbens sajt:
"Det ska verkligen bli spännande att vara med på den här resan. Jag har under året märkt att jag saknat fotbollen. Att coacha, tävla och framför allt vara en del i ett lag.”
Läs också MFF-tränaren som försvann
Läs också MFF-hjältar 2004 – det här gör de idag
Gå till toppen