Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Har du något nyårslöfte?

Det nya året är bara några timmar bort, och Sydsvenskan tog tempen på nyårsfirarna på Malmö Opera. Hur står det till med nyårslöftena egentligen?

Catrine Legrand.Bild: Patrick Persson
Catherine Legrand, 54 år, prorektor på Linnéuniversitetet, Kalmar:
– Jag ska vara mer positiv innan jag kritiserar något. Jag ska använda mig av lågaffektivt bemötande på min arbetsplats, det är väldigt många anställda där och något som man måste tänka på.
Ulf Pettersson och Monica Pettersson.Bild: Patrick Persson
Ulf Pettersson, 68 år, pensionär, Höllviken:
– Jag har inte tänkt på något än. Men det kanske kommer, jag har ju en liten stund på mig innan det är dags.
Monica Pettersson, 68 år, pensionär, Höllviken:
– Att fortsätta vara omtänksam och att tänka på andra.
Maria Bartik.Bild: Patrick Persson
Maria Bartik, 70 år, pensionär, Göteborg:
– Jag ska börja med 5:2-dieten. Den har hjälpt mig en gång och jag blev så nöjd att jag slutade. Men nu ska jag börja om.
Nada Kovacevic.Bild: Patrick Persson
Nada Kovacevic, 53 år, teatervärd på Malmö Opera, Malmö:
– Nej jag är väldigt dålig på löften när det kommer till mig själv. Till barn och vänner håller jag löften däremot. Men jag ska fortsätta att göra människor glada. En sådan sak kan förändra hela dagen för en person.
Kalle Löw.Bild: Patrick Persson
Kalle Löw, 67 år, pensionär, Skanör:
– Jag har sagt att under januari så ska jag skärpa mig och gå ner i vikt. Jag ska sluta äta godis och äta nyttigt istället. Men det är bara under en månad, annars blir det en utopi.
Gå till toppen