Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anderlecht på läger utan MFF-aktuelle stjärnan

På måndagen åkte belgiska Anderlecht på träningsläger i San Pedro Del Pinatar på den sydöstra spanska kusten.
Men med på lägret åkte enligt hln.be inte Isaac Kiese Thelin, som i belgisk media nu står som klar på lån till Malmö FF.

Tackar Isaac Kiese Thelin för sig.Bild: ISOSPORT
Isaac Kiese Thelin har haft en tuff höst i Anderlecht med begränsat med speltid. Han ska i ett samtal med ledaren Vincent Kompany ha sagt att han ville överväga sina möjligheter att lämna. När laget samlades på flygplatsen i Charleroi på måndagen för att åka till Spanien, sk han enligt hln.be inte ha funnits med.
Enligt hln.be ska det ha funnits intresse från såväl Paderborn och Norwich kring Isaac Kiese Thelin, men ett låneavtal med option ska vara klart eller mycket nära med MFF, allt annat skulle vara en "överraskning".
På tidningens sida med genomgång av övergångar i den belgiska ligan i vinterfönstret står Isaac Kiese Thelin redan som "out" med klubbadress Malmö FF (lån).
Den 27-årige forwarden har som bekant en ettårig sejour i Malmö FF tidigare.
Han har spelat i tio ligamatcher under hösten, men i de flesta fall bara några enstaka minuter.
Om Isaac Kiese Thelin skriver på för Malmö FF är han klar även för spel i Europa League mot Wolfsburg. Alla lag som gått vidare har rätt att registrera tre nya spelare senast den andra februari. Det gäller även spelare som under hösten spelat europeiskt för andra klubblag.
Gå till toppen