Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Alice Boman drömmer vidare – nu kommer debutalbumet

Efter sex år av internationell uppmärksamhet är det dags för Malmösångerskan Alice Boman att släppa sitt debutalbum. Albumtiteln "Dream on" känns passande då huvudpersonen själv har haft svårt att hänga med i drömmen som blev sann.

Alice Boman slog igenom på ett oväntat snabbt sätt. När hon ser tillbaka på det idag tycker hon själv att det känns häftigt att ha fått vara med om. ”Sen kanske man inte var redo egentligen, men ibland är det bra att man inte hinner tänka. Jag grubblar annars ganska mycket och hade det inte gått så här snabbt hade jag kanske inte vågat. Nu fick jag bara ta chansen och det är lite fint att det fick vara så.”Bild: Emma Larsson
Hon åkte till Öland för att bli keramiker, men kom hem som musiker. För där på Capellagårdens keramikutbildning 2011 hittade Alice Boman sitt uttryck. Men hon gjorde det inte vid drejskivan utan vid pianot.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen