Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmöstudion Simogo kan vinna tre priser vid Game Developers Choice Awards

Hyllningarna fortsätter att strömma in till Malmöspelstudion Simogo och deras spel ”Sayonara Wild Hearts” som släpptes förra året. Nu är spelet nominerat till tre priser vid internationella Game Developers Choice Awards i San Francisco.

Simon Flesser och Magnus Gardebäck.Bild: Hussein El-alawi
Simon Flesser och Magnus Gardebäck har med sin lilla studio Simogo i Malmö skapat spel som världen fått upp ögonen för. ”Year Walk” och ”Device 6” har varit de största framgångarna fram tills att nya ”Sayonara Wild Hearts” släpptes i höstas.
I slutet av förra året var ”Sayonara Wild Hearts” nominerat till tre priser vid The Game Awards och utsågs av Apple till bästa spel i Apple Arcade.
Nu har nomineringarna till internationella Game Developers Choice Awards presenterats och även där har Simogo nominerats till tre priser. ”Sayonara Wild Hearts” är nominerat till pris i kategorierna bästa ljud, bästa mobilspel och bästa visual art.
Galan hålls i San Francisco den 18 mars.
Gå till toppen