Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bianca Kronlöf är gravid

Skådespelaren Bianca Kronlöf väntar barn. Arkivbild.Bild: Henrik Montgomery/TT
Komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf väntar barn tillsammans med sambon, läkaren Petter Oest, som även har varit programledare för SVT:s ”Bacillakuten”. Hon delade med sig av beskedet i ett inlägg på Instagram, där hon lagt upp en bild på en kopp med urin och ett graviditetstest.
– Jag tänkte att det var så jag själv fick reda på det, så det är väl kul om andra får samma första intryck som jag fick. Plus att jag inte tycker om puttinuttiga bilder, utan visar hellre hur verkligheten ser ut. Ibland är verkligheten en kopp kiss som innehåller en väldigt rolig överraskning, säger hon till Aftonbladet.
Bianca Kronlöf har skrivit humorserien ”Full patte” tillsammans med systern Tiffany Kronlöf och Sara Haag. Hon vann en guldbagge som årets nykomling för sin insats i filmen ”Svenskjävel” 2016.
Gå till toppen