Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Billie Eilish gör nya Bond-låten

Billie Eilish gör ledmotivet till den nya James Bond-filmen. Arkivbild.Bild: Evan Agostini/AP/TT
Billie Eilish kommer att vara den artist som gör ledmotivet till den nya James Bond-filmen ”No time to die”. Det 18-åriga stjärnskottet från Los Angeles bekräftar nyheten på Instagram. I ett uttalande säger Eilish att hon känner sig hedrad.
”Det känns galet att vara en del av det här, att få göra titellåten till en film som är en del av en så legendarisk serie är en stor ära. James Bond är den coolaste filmserien som någonsin funnits. Jag är fortfarande i chock”, säger hon enligt Variety.
Sångerskan blir därmed den yngsta personen hittills att göra en låt till en Bondfilm, tidigare har bland andra Nancy Sinatra och Madonna gjort ledmotiv till filmerna som blivit stora hits.
Kompositören Hans Zimmer kommer att göra bakgrundsmusiken och Daniel Craig gör huvudrollen som den brittiska agenten för sista gången. Filmen har premiär i april i år.
Gå till toppen