Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fjellström tillbaka i allsvenskan – som tv-expert

Jens Fjellström är tillbaka i rollen som fotbollsexpert i tv. Den förre MFF-tränaren har kritat på för Discovery, som ska sända allsvenskan framöver.
– Vem vill inte vara del av en produkt som engagerar så väldigt många med både hjärta och passion i dess finaste form, säger Jens Fjellström.

Jens Fjellström på träningsplanen med Malmö FF sommaren 2017.Bild: MATHILDA AHLBERG
Jens Fjellström var mångårig medarbetare under CMores allsvenska sändningar. Sommaren 2016 lämnade han dock tjänsten för att bli assisterande tränare i Malmö FF.
Den rollen hade han fram till februari 2019.
Nu återvänder Jens Fjellström till tv-rutan. 53-åringen blir fotbollsexpert för Discovery Networks Sweden, som ju förvärvat rättigheterna för allsvenskan de kommande fem åren.
– Jag ser fram emot att jobba med några av de duktigaste tv-hantverkarna som jag känner till, både framför och bakom kameran. Vem vill inte vara del av en produkt som engagerar så väldigt många med både hjärta och passion i dess finaste form, säger Jens Fjellström i ett pressmeddelande.
Enligt Aftonbladet har Jens Fjellström skrivit på för tre år.
Discovery har sedan tidigare även värvat Alexander Axén och Stefan Ishizaki som experter.
Gå till toppen