Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Oförändrat på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stängde oförändrat. Arkivbild.Bild: Stina Stjernkvist/TT
Stockholmsbörsens OMXS-index stängde oförändrat på tisdagen.
Spelsektorn hade en tung dag. Under måndagskvällen kom Kindred med en vinstvarning för fjärde kvartalet. Flera marknader har påverkats av en svag bruttomarginal i sportboken. Och på tisdagen rasade Kindred hela 17,6 procent.
Även andra spelbolag föll rejält. Betssons aktie backade 6,5 procent, Netent tappade 6,0 procent och Leovegas sjönk 2,9 procent.
Av storbolagen var ståljätten SSAB den största förloraren. Aktien sjönk 1,9 procent. Handelsbanken backade 1,4 procent och telekomjätten Ericsson gick ner 1,2 procent.
Bland vinnarna fanns bland annat byggbolaget Skanska, upp 2,3 procent, och medicinteknikföretaget Getinge som steg 1,8 procent.
Det var små förändringar på de ledande Europabörserna. FTSE100-index i London och CAC40-index i Paris steg båda 0,1 procent medan DAX-index i Frankfurt slutade oförändrat.
Gå till toppen