Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man svårt skadad i trafikolycka

En man skadades allvarligt när hans stillastående bil blev påkörd av en annan bil i Svalövs kommun i Skåne. ArkivbildBild: Johan Nilsson/TT
En man i 65-årsåldern skadades allvarligt i en trafikolycka på riksväg 17 i höjd med Teckomatorp i Svalövs kommun. Han fördes till sjukhus i ambulans.
Enligt uppgifter till Helsingborgs Dagblad stod mannen utanför sin stillastående bil när han blev påkörd. Polisen kan inte säga om mannen satt i bilen eller stod utanför.
– Jag har inte den uppgiften, men det vi vet är att ett av fordonen har varit stillastående. Sedan har den andra bilen kört in i den, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen.
Det är oklart om det kommer att riktas brottsmisstankar mot någon av de inblandade i olyckan som inträffade strax före halv sju på lördagskvällen.
– Vi är fortfarande kvar på olycksplatsen och utreder olyckan. Vi har inte kommit så långt att en anmälan har börjat upprättas, förklarar Katarina Rusin.
Gå till toppen