Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Smakfulla kycklingrecept på trekvart

Kycklinglår är bra mat. Saftigt, smakrikt och förhållandevis billigt.
I dag bjuder vi på goda rätter med olika lårvarianter.

Kycklinglår är bra mat. Prisvärt, saftigt och smakrikt.Bild: Janerik Henriksson/TT
Ett vanligt fel vi gör i dagens moderna kök är att fixera oss vid filén. Oavsett om det handlar om oxfilé eller bröstfilé. Det är faktiskt inte det minsta modernt längre. För om vi nu envisas med att fortsätta äta kött gäller det att utnyttja vår miljöpåverkan så långt det bara går. Använd hela djuret, inte bara det som anses fint – men som i själva verket ofta är det som smakar minst.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen