Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Cavazza och Kygo släpper Avicii-hyllning

Sandro Cavazza framför här låten "Forever yours (Avicii tribute)" i Friends Arena i december förra året.Bild: Erik Simander/TT
Sångaren Sandro Cavazza och dj-stjärnan Kygo släpper låten ”Forever yours (Avicii tribute)”. Det är en hyllning till vännen Tim Bergling, alias Avicii. Ursprungligen var det en demo som Cavazza spelade upp för Bergling under en bilresa på väg till Ultrafestivalen i Miami 2016.
Avicii spelade oväntat demoversionen under festivalen och jobbade senare vidare på den innan han gick bort i april 2018. Nu har Sandro Cavazza producerat en ny version av låten tillsammans med Kygo. Tillsammans med låten släpps en video där de berättar om processen och om vad Tim Bergling har betytt för dem båda.
Dessutom släpps videon från Friends Arena, där Sandro Cavazza för första gången framförde låten live, under hyllningskvällen Avicii Tribute Concert i början av december.
Intäkterna från ”Forever yours” går till stiftelsen Tim Bergling Foundation.
Gå till toppen