Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man misshandlad och rånad – polisen varnar boende på avsides belägna gårdar

En man blev under onsdagskvällen misshandlad och rånad på en gård utanför Ystad. Under den senaste tiden har flera personer utsatts för rån och försök till rån och polisen har nu gått ut med en varning där de uppmanar alla som bor på avsides belägna gårdar på Österlen att vara uppmärksamma.

Polis och ambulans skickades till adressen vid 19.30-tiden efter larm om ett rån i en bostad.
– Det ska ha varit två gärningsmän som kommit över gods och misshandlat en man. Mannen undersöktes av ambulans på plats men behövde inte åka till sjukhus, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Under den senaste tiden har polisen fått in flera anmälningar om rån och försök till rån på Österlen. Bland annat på gårdar i Borrby, Trelleborg och Tomelilla.
Polisen på Österlen har gått ut med en varning på sin Facebooksida där man varnar för personer som kör in med bilar på avsides belägna gårdar och försöker komma in i bostaden.
Gå till toppen