Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Joy och Shitkid gästar powerballadklubben i Malmö

När powerballadklubben The Power of Love invigdes på Plan B blev det publiksuccé. Nu återvänder de på Alla Hjärtans Dag med tre gästartister.

Frida Alkestrand Christensen och Petra Huisman arbetar till vardags på Inkonst. Men klubben Power of Love arrangerar de på Plan B.Bild: Emma Bexell
Inkonst-duon Frida Alkestrand Christensen och Petra Huisman valde i november förra året att starta en powerballadklubb på rockklubben Plan B på Norra Grängesbergsgatan. Tanken var att få folk att dansa och skråla med till klassiska kärleksballader. Så vad passar väl bättre än att låta klubben ta plats på Alla Hjärtans Dag? Den 14 februari kommer The Power of Love att återvända och denna gång med tre gästartister: Shitkid, Joy och Malmöbandet Smisk. Det pratas dessutom om ett köruppträdande.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen