Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Max Wiman: MFF Supports tänkte ordförande har boulekänsla

Den nionde februari får MFF Support ny ordförande och om valberedningens förslag går igenom – vilket är synnerligen troligt – heter näste ledare Arvid Laban Falk och är 39 år ung.
En intressant comeback i styrelsen gör också tidigare ordföranden Magnus Ericsson.
Arvid Laban Falk när han basade på Boulebaren vid Drottningtorget.Bild: Joakim Hovrevik
Rotade runt i vårt bildarkiv och hittade lite kul bilder som kan få illustrera lite vem Arvid Laban Falk är. MFF-supporter är han enligt egen utsago sedan det legendariska derbyt mot HIF 1993, vilket slutade 3–3 och han håller till på ståplats.
Men här är bilderna som visar hans andra sidor.
Sydsvenskan träffade klubbfixaren, skivbolagsägaren, bandmedlemmen och musikprofilen Arvid Laban Falk på 90-talet. Han rattade då spakarna på bland annat Debaser och Babelo.Bild: Linda Axelsson
Carl Johan Lundgren och Arvid Laban Falk på skivbolaget Canarie Records 2002.Bild: Miriam Preis
Bilden som bevisar att Arvid Laban Falk har boulesinne. Fångad på Malmöfestivalen 1992. Det ni!Bild: Torbjörn Carlson
Efter Boulebaren har Arvid Laban Falk haft en chefsbefattning på MJ´s och säger så här på MFF Supports hemsida om hur han vill basa över föreningen:
Som ordförande tror jag att jag kan använda mig av det jag lärt mig om community building på mina tidigare arbetsplatser och genom ett inlyssnande men tydligt ledarskap förhoppningsvis kunna ena olika grupperingar under MFF Supports paraply och förhoppningsvis öka värdet av medlemskap och på så sätt öka medlemsbasen för att skapa bättre förutsättningar för rabatterade resor och event i samband med match.”
Magnus Ericsson lämnade MFF Supports styrelse när han fick jobb inom FC Rosengårds organisation. Den har han lämnat sedan en tid tillbaka och återkommer nu i MFF Supports ledning.
Som ny ledamot är också Rebecca Bayer föreslagen. Aktiv i Malmösystrar och på Supporterhuset. Rebecca Bayer är 36 år gammal.
***
PS! En envis förkylning måste kurreras innan det är dags att bege sig till MFF:s herrlags träningsläger i Marbella. Därför kommer jag inte att se vare sig mästarlaget FC Rosengårds premiär eller MFF:s återkomst på damsidan denna lördag.
Gå till toppen