Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hetta hoppas på publikfest i repris: ”Magiskt”

Han har väntat och väntat, men så kom det: första målet för SHL-säsongen. Malmö Redhawks Henrik Hetta log.
– Jag har sett mest till min prestation och den har varit bra på sistone. Sedan har jag vetat att målet skulle komma, men det var skönt att se pucken gå in, sa han.

Två gamla lagkamrater: Malmö Redhawks Henrik Hetta och Luleås Konstantin Komarek.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Malmö Redhawks startade med gasen i botten, men kunde inte i längden matcha Luleås konsekventa agerande och föll med 1–3.
– Vi kändes energifattiga, framförallt i den andra perioden. Sedan gjorde vi en ”push” i tredje, men fick känna på varför just Skellefteå är ett topplag. Vi slarvade och sedan hade de ett kliniskt avslut, sa Henrik Hetta om Luleås tredje mål.
Han var inte förvånad över Luleås kvalitet.
– Det är seriens bästa lag och då har man inte råd med småslarv. Och ska man slå Luleå måste man göra en topprestation. Vår prestation var okej, men inte tillräckligt bra, sa Henrik Hetta.
Istället fick Henrik Hetta glädjas åt läktarstödet (officiell publiksiffra 12600).
– Det var helt magiskt, önskar verkligen att man kan spela fler matcher med så här mycket publik, men man vill förstås vinna också. Jag hoppas att publiken fyller hallen igen och ger oss en chans ytterligare, sa Henrik Hetta.
FOTNOT: Redhawks spelade utan målvakten Oscar Alsenfelt som var sjuk. Lars Volden vaktade målet.
Gå till toppen