Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

94-åring fick hjärtinfarkt – väntade nio timmar på akuten

Hjärtsjuka Westa Norén fick en infarkt och fördes till akuten i Trelleborg. Där blev 94-åringen från Höllviken kvar i nio timmar i väntan på att bli inlagd på vårdavdelning.
– Först fick mamma samtal från en falsk polis – och sedan det här. Det kändes som att hon blev utsatt för ett andra brott, säger hennes dotter Karin Gudmundsson.

”Jag kan inte säga säkert att hjärtinfarkten var kopplad till äldrebedrägeriet. Allt jag vet är att mamma blev orolig och stressad”, säger Karin Gudmundsson. Efter infarkten fick hennes 94-åriga mamma Westa Norén vänta i nio timmar på akuten innan hon blev inlagd.Bild: Peter Frennesson
Tidigt på morgonen den 9 januari fick Westa Norén en hjärtinfarkt. Efter ett samtal till dottern blev det ambulans till akuten på Trelleborgs lasarett.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen