Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

De spelar huvudrollerna i Östlunds nya film

Charlbi Dean och Harris Dickinson kommer att spela modellparet Yaya och Carl i Ruben Östlunds "Triangle of sadness". Pressbild.Bild: Ilya S. Savenok/Getty Images, Anthony Harvey/Shutterstock
Regissören Ruben Östlund har hittat två huvudrollsinnehavare till ”Triangle of sadness”, hans första internationella spelfilm. Skådespelarna Charlbi Dean och Harris Dickinson kommer att spela modellparet Yaya och Carl, som börjat tröttnat på sina yrken och ger sig ut på en lyxkryssning.
”Triangle of sadness” spelas in på engelska och Ruben Östlund har berättat att han träffade ett hundratal personer i sin jakt på skådespelare till filmen. Sydafrikanska Charlbi Dean och brittiska Harris Dickinson är ännu inga stora namn i Hollywood. De ansluter sig nu till en uppsättning internationella skådespelare.
Filmen beskrivs som en svart komedi och utspelar sig på en lyxjakt där Woody Harrelson kommer att göra rollen som sjökapten. Svenske komikern Henrik Dorsin är också klar för en stor roll. Inspelningarna av ”Triangle of sadness”, som drar i gång i februari, sker i Trollhättan och i Greklands övärld.
Gå till toppen