Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter MFF-nobben – LB07 lägger ner elitlaget

I tisdags spelade LB07 mot Nordsjälland. På onsdagen fick de besked att deras elitlag sannolikt läggs ner. Enligt vad Sydsvenskan erfar har LB07 ett inriktningsbeslut på att dra sig ur Elitettan.
– Vi hade en budget i balans i december. Men detta har förändrats alldeles nyligen. Ett par stora sponsorer som varit med på resan hoppade av, säger LB07:s ordförande Robert Lenir.

LB07:s målvakt Chandra Bednar och tränare Renée Slegers deppar efter att laget åkte ut Damallsvenskan i höstas. Nu kommer nästa dråpslag – klubben vill dra ur laget ur elitettan och börja om i division 4. Till höger ordförande Robert Lenir.Bild: Bildbyran
Han vill inte bekräfta att LB07 drar sig ur Elitettan, då det inte är gjort formellt än, men säger att medlemmarna får ett brev under torsdagen för att de ska kunna reagera och eventuellt ha några tankar. Sen väntar ett styrelsemöte i början på nästa vecka. Först därefter skickas den formella begäran in för klubbens damlag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen