Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Planerna på att bygga om Norregård till bostadsrätter bromsas

Nu bromsas planerna på att förvandla hotell Norregård i Falsterbo till lägenheter. Bygglovet får avslag – och nye ägaren måste återvända till ritbordet för att lösa parkeringssituationen.

De planerade lägenheterna, som storleksmässigt varierar från tvårummare och upp till en femma, ligger i ett prisintervall från drygt tre till åtta miljoner. Byggherren kommer att lösa 17 parkeringsplatser inom ramen för den egna fastigheten. Utöver det har man genom ett avtal med kommunen köpt till ytterligare åtta platser på Gröna torg.Bild: Adore Adore/Chroma arkitekter
Familjen Wilander, som tidigare ägde alla hotell på Näset, tog över Norregård 2004 och har sedan dess ägt och sålt anläggningen i flera turer. Senaste affären med nye ägaren Lindström Property gick igenom i början av augusti.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen