Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Playboi Carti och Afrojack till Lollapalooza

Nederländska dj:n Afrojack kommer till Lollapalooza i Stockholm. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Rapparen Playboi Carti, nederländska dj.-stjärnan Afrojack och brasilianska rockbandet Ego Kill Talent är tre akter som kommer till musikfestivalen Lollapalooza i Stockholm i sommar. Enligt teamet bakom festivalen är Playboi Carti en av de mest önskade artisterna och kommer att uppträda på söndagen.
Även Martin Solveig, Showtek, LOVA, SHY Martin och ”Idol”-vinnaren Tusse Chiza har bokats till festivalen, som äger rum den 26–28 juni på Gärdet i Stockholm.
Sedan tidigare är det klart att bland andra Post Malone, Kendrick Lamar, Ellie Goulding och Camila Cabello kommer att framträda. Festivalen grundades av Perry Farrell 1991 som en turnerande festival i USA, och finns även i Chile, Brasilien, Argentina, Tyskland och Frankrike. Den kom till Sverige för första gången 2019.
Gå till toppen