Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rånare började bråka utanför matbutik – greps av polisen

Tre misstänkta rånare hamnade i bråk med personalen utanför en matvarubutik på Amiralsgatan i Malmö samtidigt som en polispatrull körde förbi. Två män kunde gripas på plats och polisen sökte med hund efter en tredje man som hann lämna platsen.

Det var vid klockan 15.23 som en polispatrull stannade vid ett rödljus i närheten av butiken och såg att flera personer börjat bråka utanför ingången.
– De stod väldigt lägligt till vid rödljusen i korsningen och hade full utsikt över butiken och såg bråket, och butikspersonalen vinkade in dem, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Enligt butikspersonalen hade tre män rånat butiken precis innan.
– Två av männen kunde gripas på plats och en söker vi efter med hundförare just nu. Han lämnade platsen i riktning mot Östra Farmvägen, sa Evelina Olsson vid 16-tiden.
Det är i nuläget okänt vad männen fick med sig vid rånet. Rubriceringen är rån samt motvärn, narkotikabrott för eget bruk och brott mot knivlagen.
Gå till toppen