Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Jag lider verkligen med tjejerna”

Uppgivenhet, förtvivlan och känslor av svek. Så upplevde LB07-spelarna svaren och beskeden om framtiden när de fick träffa föreningens styrelse.
– Det var mest samma ord om och om igen. Bortförklaringar som vi inte riktigt tycker håller, sa Amanda Kander.

LB07:s ordförande Robert Lenir inväntar de sista spelarna och ledarna inför mötet när styrelsen informerade elitlaget om framtiden.Bild: AVDO BILKANOVIC
Vid halv fem på torsdagen släntrade LB07-spelarna in i klubblokalen på Limhamn och slog sig ner kring ett bord medan tränaren Renée Slegers sprang runt och dukade upp fika. Det var ett tillfälle att försöka samla ihop sig innan laget skulle gå ut och ha en träning – som kanske blev den allra sista tillsammans – och sedan ha ett informationsmöte med föreningens styrelse där den skulle försöka ge förklaring till det drastiska beslut som den 24 timmar tidigare meddelat spelarna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen