Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bilentusiaster blev Årets företagare i Kävlinge

Björn och Staffan Aronsson, ägare till verkstaden Joe´s garage i Furulund, har utsetts till Årets företagare i Kävlinge.
Lina Larsson med LL dance studio får utmärkelsen Årets uppmuntran.

Björn och Staffan Aronsson på Joe’s garage i Furulund har hjälpt Jaguar- ägare i Norden med bilar, service och reservdelar sedan 1990. I år firar de 30 med en stor Jaguarträff. Nu har de utsetts till Årets företagare i Kävlinge kommun.Bild: Kävlinge kommun/Lovisa Mölstad
Priserna delades ut vid en företagsgala på fredagskvällen på Barsebäck resort.
Joe´s garage är en verkstad med ett tiotal anställda med inriktning på att serva och reparera Jaguarbilar.
Utöver den servande verksamheten finns sedan 25 år tillbaka ett socialt inslag genom att ett stort gäng Jaguarintresserade personer träffas första måndagen i månaden. Företaget ordnar också olika träffar och event.
”Med visionen att varje bilintresserad person ska ha möjlighet att äga och serva en Jaguar har affärsidén blivit att med kvalitet och långsiktighet bygga varaktiga kundrelationer. Därför är Joe’s garage mer än en bilverkstad. En engagerad mötesplats för både vardagsbilister och specialintresserade. Årliga event och månadsmöten har spridit kunskapen om Joe’s garage långt utanför Furulund”, sägs det i juryns motivering.
Utmärkelsen Årets Uppmuntran 2019 delades ut till Lina Larsson med LL dance studio i Kävlinge.
"Med ett leende på läpparna och med en stor entusiasm har vinnaren av Årets Uppmuntran dansat sig in i Kävlingebornas hjärtan. Passionen för dansen och viljan att dela med sig har gjort årets pristagare till en omtyckt person, som på ett förtjänstfullt sätt har spridit Kävlinges namn långt utanför kommungränserna", sägs det i motiveringen.
Årets företagare har delats ut i samarbete mellan Företagarna och Kävlinge kommun sedan 1990 Syftet är att lyfta fram företag som drivs utifrån ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv.
Ytterligare tre företag var nominerade till Årets företagare. De är Carina Persson, Ease hud & spa, Thomas Börjesson, Ica Maxi Löddeköpinge och Marcus Svensson, Nordic concrete.
Lina Larsson driver LL dance studio.Bild: David Bergström
Gå till toppen