Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lommafamilj flyger högt – direkt till final i Talang

Efter en jordenruntresa med stopp på olika cirkusskolor tog de sig artistnamnet Flying Family. Hemma rivstartade de med att tävla i Talang – och gick direkt vidare till final.
– Det är fantastiskt att få göra det man älskar – och vara tillsammans med barnen så mycket, säger mamma Anna Netterlid, luftakrobat.

”Det är kul att träna, det svåraste är att hänga upp och ned i knävecken”, säger Hugo Netterlid (överst). Under sig har han pappa Jimmy Andersson och lillebror Hannes Netterlid. På golvet står mamma Anna Netterlid i den tillfälliga replokalen i Lomma industriområde.Bild: Patrik Renmark
I en kylig industrihall i Lomma tillbringar den akrobatiska familjen Flying Family många timmar i veckan. Här, bland vinterförvarade bilar och torrlagda vattenskotrar, har de byggt upp sin träningslokal för nästa akrobatnummer. Vid säkerhetsmattan står en orange fläkt och brummar för att familjen ska hålla värmen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen