Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sjungande katter stor kalkonfavorit

Taylor Swift som sjungande katt i "Cats". Arkivbild.Bild: Universal/AP/TT
Den motorsågade musikalfilmen ”Cats” är en av favoriterna inför årets Razzie Awards – prisutdelningen för Hollywoods sämsta prestationer.
”Cats”, tillsammans med Sylvester Stallones slakt av en drogkartell i ”Rambo: Last blood” och Tyler Perry-komedin ”A Madea family funeral”, riskerar att ta hem åtta av de inte särskilt åtråvärda priserna.
Bland nomineringarna för fjolårets mindre lyckade skådespelarinsatser finns John Travolta i både ”The fanatic” och ”Trading paint” samt Anne Hathaway i ”The hustle”.
Men allt var inte dåligt. Eddie Murphy, Jennifer Lopez och Adam Sandler är alla nominerade till årets försoningspris. Priset går till någon som kalkonförklarats vid en tidigare gala, men som gjort en beundransvärd insats under det gångna filmåret.
Golden Raspberry Awards anordnades för första gången 1981 som en skämtsam motvikt till den glamorösa Oscarsgalan. De guldsprejade hallonen som delas har ett värde på knappa fem dollar.
Något datum för årets prisutdelning är ännu inte satt.
Gå till toppen