Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ung man till sjukhus efter bråk – en gripen

En man i 20-årsåldern har skadats i ett bråk, en annan man har gripits misstänkt för mordförsök. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter ett bråk i en lägenhet i Örebro under natten mot lördagen.
– Vi har en person gripen misstänkt för mordförsök, säger Peter Persson, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.
Efter det att polisen hade larmats om händelsen möttes den skadade mannen upp av en patrull utanför bostaden. Beslut togs på plats om att köra honom till sjukhuset direkt utan att invänta ambulans.
– Troligtvis beror det på att han blödde ganska rejält och att man inte tyckte att man hade tid att vänta. Normalt väntar vi alltid in ambulans, säger Persson.
Skadeläget på mannen är dock okänt.
Flera personer befann sig på brottsplatsen som har spärrats av under natten. Flera förhör hålls med vittnen och polisen har bland annat tagit kläder i beslag för teknisk undersökning.
Gå till toppen