Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny 60-talssatsning på Palladium lockar med Anne-Lie Rydé och Malmöprofiler

Anne-Lie Rydé och Jenny Silver får sällskap av några av Malmös mest välbekanta 60-talsprofiler när ”The 60’s Concert” intar Malmö i april.

Anne-Lie Rydé.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Håkan Waxegård är känd som grundaren till Hultsfredsfestivalen och Lollipop, men förra året arrangerade han ”Tillbaka till 80-talet”-festivalen på bland annat Malmö Arena. På scen stod då Alphaville, Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé och många fler.
När nu Håkan Waxegård ger sig på ett annat decennium, 60-talet, så kommer Anne-Lie Rydé med även där. Den 17 april kommer ”The 60’s Concert” till Palladium i Malmö och då står just Rydé samt Jenny Silver, Olle Nilsson (Liverpool) och The Mad Men Band på scen.
Nu står det klart att de även får sällskap av några av Skånes största sextiotalsmusikprofiler: Lasse Berggrensson från Troublemakers och Ulf ”Masken” Andersson från The Gonks. Men också Yvette Eklund, Cicci Landén, Håkan Brinck, 60-talskören och kören Joyvoice kommer att medverka på ”The 60’s Concert” på Palladium.
Konsertkvällen leds av konferenciererna Indiana & Jones.
Gå till toppen