Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmö får sin första bao-restaurang

Malmös första renodlade bao-restaurang öppnar om några veckor. När mackerian Scandwich lämnar Mitt Möllans mattorg flyttar istället nya Bao Bao in för att servera ångkokta bröd med fyllningar.

Bao med sidfläsk är en av rätterna som kommer att stå på Bao Baos meny.Bild: Bao Bao
En av de senaste årens tydligaste streetfoodtrender har varit den asiatiska bao-bullen. Det ångkokta brödet kommer ursprungligen från Kina, men har spridits till många länder som gjort sin egen variant av rätten. Bao-bullen brukar vanligast fyllas med kött, kyckling eller tofu samt grönsaker och såser.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen