Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ola Salo tar alla ombord på arken igen

The Ark återuppstår för en lång jubileumsturné i sommar. Helsingborg är inbokat. Och det finns en lucka i schemat den kväll då Malmöfestivalen rundas av.
– Det är en ganska renodlad nostalgi-akt denna gång, säger Ola Salo.

Ola Salo samlar Arkmedlemmarna för en ny tur. Från vänster: Martin Axén, Jens Andersson, Jepson, Ola Salo, Sylvester Schlegel och Lasse Ljungberg.Bild: Peter Frennesson
Nio år har gått sedan medlemmarna gick skilda vägar, efter ett framgångsrikt 00-tal då hitsen avlöste varandra och turnerandet var vardag. Om ni trodde att allt detta skulle vara glömt vid det här laget har ni inte förstått kraften i de här låtarna och i bandets karisma. Krogshowen ”It takes a fool to remain sane”, baserad på bandets låtar och med bandets sångare Ola Salo på scen, drog fulla hus på Rondo i Göteborg i våras. Det blev succé även i Malmö, och på Hamburger Börs i Stockholm har spelperioden förlängts. När kulisserna monteras ner 16 mars har showen spelats i ett halvår i huvudstaden.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen