Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sista chansen för FCR:s provspelare: ”Test i skarpt läge”

FC Rosengårds provspelare McKenzie Berryhill får en tredje chans att visa upp sig.
– Vi måste testa av henne i så skarpt läge som möjligt, säger FCR-tränaren Jonas Eidevall.

FC Rosengårds tränare Jonas Eidevall.Bild: PETTER ARVIDSON
De regerande mästarna mot tabelltrean från förra året. Det är förutsättningarna inför FC Rosengårds träningsmatch mot Vittsjö i eftermiddag på Malmö ip (klockan 14.00).
McKenzie Berryhill fick speltid förra helgen mot Nordsjälland och i onsdags mot MFF:s pojklag.
– Vi har haft en träningsvecka och hon har fått spela lite grann i två matcher. Nu får vi se lite mer i en avslutande match. Därefter åker McKenzie Berryhill vidare till USA. Och vi ska summera alla intryck, säger Jonas Eidevall.
Förra säsongen var Vittsjö en svårtuggad konkurrent för FC Rosengård. Båda seriematcherna slutade med kryss: 0–0 respektive 1–1.
– Jag förväntar mig att få ett bra test mot ett välorganiserat motstånd. Vi kommer från en tuff period med två matcher i veckan, säger Jonas Eidevall.
Skadefronten?
– Jelena Cankovic, som missade MFF-matchen, är åter i full träning och med i matchtruppen. Däremot tror jag att vi avlastar Jessica Samuelsson från spel, säger Jonas Eidevall.
Vittsjö har numera Malmöbekantingarna Ebba Wieder och Emma Pennsäter i sin trupp.
Gå till toppen