Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Glädje, förväntan och oro på ny kurs för att bli pappor

Män som får barn bör komma in tidigt i papparollen och oftare ta plats som fäder på eget initiativ. Det menar psykoterapeuten Marcus Peterson.
För förstagångspapporna Marcus Mazur och Alexander Appelros är det självklart att dela på föräldraansvaret med sina partners.

Marcus Mazur, till vänster, och Alexander Appelros, till höger, ska båda bli pappor för första gången under andra halvan av mars. Tidigare har de varit på kurser och föreläsningar med sin sambo respektive fru. Den här kvällen är bara blivande pappor inbjudna till en föreläsning som Barnmorskegruppen Öresund arrangerar på Studio i Malmö.Bild: Lars Brundin
Häromdagen var Marcus Mazur på en amningskurs med sin sambo. Alexander Appelros och hans fru lyssnade nyligen på en barnmorska som berättade om att föda utan rädsla.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen