Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man knivskars av okänd person i bil

En ung man knivskars vid en oprovocerad misshandel i Svedala under natten mot tisdag. En person ska ha klivit ur en förbipasserande bil och gett sig på mannen när han var på väg hem.

Vid 01.40-tiden larmades polisen om händelsen. Då hade mannen, som är i 20-årsåldern, varit på väg hem när en förbipasserande bil stannade intill honom. Ut klev en person, troligen en man, som skar honom med kniv. Gärningsmannen klev sedan in i bilen igen och försvann från platsen.
– Det var minst två personer i bilen, så det var inte föraren. Men han hade svårt att avge signalement så vi har inte så mycket att gå på, säger Andreas Hulting, vakthavande befäl vid polisen.
– Enligt pojken är det helt oprovocerat och han är väldigt chockad. Han har inte blivit av med något, så det är inte ett rån heller.
Händelsen rubriceras som misshandel.
– Kniven hade gått igenom kläderna och rispat honom, säger Andreas Hulting.
Den unge mannen behövde inte uppsöka vård för skadorna. Tidigt på morgonen var ingen misstänkt anträffad.
Gå till toppen