Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter MFF-härvan – Dösjöbro tvingas nobba Elitettan

I höstas blev Dösjöbros lag kraftigt deceimerat när nästan hela truppen valde att gå till Malmö FF. Nu har divison 1-laget blivit erbjuden en plats i Elitettan – men tvingats tacka nej.
– Det var inget svårt beslut att ta. Vi har inte truppen att spela i Elitettan, säger Magnus Westin, senioransvarig i Dösjöbro.

Det blir division 1-spel på Dösjöbro ip även kommande säsong. Men nu blir det inte sikte mot toppen utan målet är att hänga kvar. Till höger MFF:s nya damlag, som till väldigt stor del kom från Dösjöbro.Bild: Bildbyrån
Det är kaos i svensk elitfotboll för damer. Flera lag, bland andra LB07, har dragit sig ur landets näst högsta serie Elitettan. Succélaget Dösjöbro tog sig till kval till Elitettan i höstas men föll. Nu hade de dock på känn att de skulle få frågan om avancemang.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen