Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

”Viruset kommer drabba de flesta”

För professor Joacim Rocklöv är frågan inte om vi får en allmän smittspridning av coronaviruset i Sverige, utan när. Det visar inte bara tidigare erfarenheter, utan också de datorsimuleringar som han och hans kollegor har genomfört.
Läs också Professor: Viruset kommer drabba de flesta
Ekonomi

Stort fall på Tokyobörsen

Oron för coronavirusets påverkan på ekonomin fick Tokyobörsen att falla över 3 procent under fredagens morgonhandel. Såväl Nikkei 225-index som det bredare Topixindex rasade 3,2 procent under förmiddagens handel.
Läs också Stort fall på Tokyobörsen
Arbetsmarknad

Virusoro skapar svenskt lönebråk

Coronaviruset har nått lönerörelsen. Representanter för arbetsgivarsidan anser att osäkerheten i ekonomin kan motivera lägre löneökningar och kortare avtal. LO-basen kallar utspelet ett för tidigt aprilskämt.
Läs också Virusoro skapar svenskt lönebråk
Sport

Zibanejads drömkväll – fem mål för Rangers

Mika Zibanejad gjorde antagligen sitt livs match när New York Rangers tog emot Washington, som besegrades med 6–5 efter förlängning. Zibanejad gjorde FEM mål – blott den tredje spelaren i klubbens historia som har lyckats med det under en match.
Gå till toppen