Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ristade hjärta på flickvännens rygg – åtalas

En man åtalas för misshandel sedan han ristat in ett hjärta på sin dåvarande flickväns rygg. Arkivbild.Bild: Mikael Fritzon/TT
En man i Eksjöområdet åtalas för misshandel sedan han med barberarkniv ristat in ett stort hjärta på sin dåvarande flickväns rygg, rapporterar P4 Jönköping.
Mannen hävdar att det skedde i samförstånd, men kvinnan säger att han ristade in hjärtat på hennes rygg medan hon sov djupt efter att ha druckit mycket.
Åklagaren vid Eksjö tingrätt anser att det handlar om grov misshandel eftersom ärren kommer att synas resten av kvinnans liv.
Samme man åtalas även för våldtäkt mot barn då han vid en skatepark haft sexuellt umgänge med en flicka som vid tillfället var under 15 år. Åklagaren hävdar att mannen visste, eller åtminstone borde förstått, att flickan var under 15.
Mannen nekar till brott. Han åtalas också för ytterligare brott.
Gå till toppen