Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Corona stoppar de stora pratshowerna

Stephen Colberts pratshow stoppas. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell
De amerikanska kvällspratshowerna med Stephen Colbert, Jimmy Fallon och Seth Meyers ställs in på grund av coronavirusets framfart, skriver Variety.
Uppehållet ska pågå i några veckor medan tv-jättarna NBC och CBS beslutar sig om vad som ska hända härnäst, meddelar de i varsitt uttalande.
Tidigare i veckan beslutades att tv-showerna skulle spelas in utan studiopublik. Även Ellen DeGeneres och John Olivers program får klara sig med tomma läktare.
Det populära sketchprogrammet ”Saturday night live” har sändningsuppehåll till 28 mars, och ännu finns inget beslut om när och under vilka former programmet kan återvända.
Samtidigt stoppas inspelningen av deckarserien ”Riverdale” då en person inom produktionen kommit i kontakt med en smittad. Även inspelningarna av dramaserien ”Next” och dokusåpan ”Survivor” har ställts in på grund av coronaviruset, skriver Variety.
Gå till toppen