Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hammarby stoppar alla ungdomslag

Hammarbys ungdomslag får inte träna och spela matcher. Arkivbild.Bild: Mats Schagerström/TT
Hammarby IF stoppar all ungdomsverksamhet tills vidare med anledning av coronaviruset. Beslutet omfattar samtliga ungdoms- och akademilag, skriver fotbollsklubben på sin hemsida.
”Vi eftersträvar en så trygg miljö som möjligt för våra spelare och ledare, och många föräldrar vill inte släppa i väg sina barn till träningarna. Därför väljer vi att vidta den här åtgärden”, säger föreningschef Peter Kleve.
”I går meddelade vi våra ledare inom Hammarby att om önskan fanns att ställa in träningarna tills vidare så står vi bakom det. Flera tränare tog direkt det beslutet, och eftersom många föräldrar känner oro och därför inte vill släppa iväg sina barn på träningarna så bestämde vi oss för att ta det här övergripande beslutet, vilket vi anser är ett rimligt steg att ta i det här läget”, säger Kleve.
Spelarna uppmanas i stället att träna på egen hand hemma.
Gå till toppen