Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Corona stoppar inspelning av storfilmer

Inspelningen av "Hypnotic" med bland andra Ben Affleck är en av de filminspelningar som påverkas av coronaviruset. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/Invision/AP/TT
Nu slår coronapandemin även mot filminspelningar. Flera inspelningar ställs in till följd av virusets framfart.
Filmbolaget Universal pausar bland annat inspelningarna av ”Jurrasic world: Dominion” och boxningsfilmen ”Flint strong” om OS-guldmedaljören Claressa ”T-rex” Shields, enligt Variety.
”Jurrasic world: Dominion”, som är den tredje filmen i Jurrasic world-serien har filmats i London sedan i februari, men skjuts nu upp på obestämd tid. Det nya dinosaurieäventyret är planerat att få biopremiär i juni 2021 men den riskerar nu att flyttas fram.
Även inspelningen av thrillern ”Hypnotic” med Ben Affleck i huvudrollen ska pausas, skriver TMZ. Inspelningen är redan försenad av andra skäl och skulle ha påbörjats i april, men skjuts nu upp på grund av pandemin.
Tidigare har bland andra Netflix och Disney meddelat att de pausar inspelningar.
Gå till toppen