Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-stjärnans romantiska hyllningslåt till flickvännen

Eric Larsson har startat en alternativ karriär – som kärlekssångare. På Spotify kan man nu lyssna på MFF-backens hyllning till flickvännen Therése.

Eric Larsson – ytterback och sångare.Bild: LUDVIG THUNMAN
Eric Larsson kritade på ett nytt kontrakt med Malmö FF till 2023 i förra veckan.
– Jag trivs jättebra här. I både laget och staden. Jag har en sambo här i Malmö och har fått fantastiska vänner även utanför fotbollen. Man måste må bra för att spela bra, och jag mår verkligen bra här, sa han då.
Men namnteckningen är inte enda raden 29-åringens penna författat den senaste tiden. På Instagram berättar Eric Larsson att han spelat in den egenkomponerade låten "Hold your hand" till sin flickvän Therése i födelsedagspresent.
– Min tjej tyckte den var jättebra. Så hon kollade hur man skulle göra för att få ut den på Spotify. Nu ligger den där, säger Eric Larsson till Kvällsposten och berättar att han tagit sånglektioner.
Eric Larsson är inte ensam i Malmö FF om att ha trubadurambitioner. I samband med att Markus Rosenberg la skorna på hyllan spelade Johan Dahlin och Behrang Safari in en hyllningslåt och musikvideo till sin vän och lagkamrat.
Johan Dahlin har tidigare lagt upp en film på sig själv när han framfört Timbuktus "The botten is nådd" i samband med MFF:s svaga start på säsongen 2018.
Gå till toppen